Sportspecifiqstudio
Stephan Laschet
Sportspecifiqstudio
Stephan Laschet
Foto Stephan Laschet
Eigenaar / Coach

Stephan Laschet

Opleiding

  • Bewegingswetenschapper & Inspanningsfysioloog
  • Master Bewegingswetenschappen Universiteit Maastricht

Specialisaties

  • Krachttraining en conditionering voor algeheel prestatievermogen en/of een specifieke sport, 15 jaar ervaring

Ervaring

Werkzaam geweest binnen fysiotherapie en revalidatie van jong en oud, rug tot knieklachten en diverse ziektebeelden. Na deze diverse ervaringen heb ik uiteindelijk 6 jaar geleden SportSpecifiq opgericht en uitgebouwd tot een gezonde en groeiende onderneming.

Over mij

Als kleine jongen wilde ik altijd groot en sterk zijn. In de week dat ik 18 werd, ging ik dan ook direct maar de sportschool en sloot een abonnement af, dit was de start van mijn mooie toekomst.

In de komende jaren ontwikkelde ik mijn kennis, fysiek, en mindset. Ik gleed via fitness in het bodybuilden en via die weg in de sport van Powerlifting. Ik startte met mijn studie bewegingswetenschappen, ik trainde keihard en gebruikte mijn kennis over fysiologie en biomechanica en bekroonde dit harde werk uiteindelijk met een gouden plak op het Wereldkampioenschap Powerlifting van de WPF in 2012 in het bankdrukken en rondde tevens mijn studie af met een Master. Hierna startte ik SportSpecifiq dat ik in de laatste 6 jaar uitgebouwd heb tot een succesvolle business.

Uiteindelijk werd deze business veel meer dan alleen Personal Training en voedingsadvies, het resulteerde in het uitkomen van mijn droom. Ik ging met mijn cliënten aan de slag in diverse sportscholen en trainingsfaciliteiten, maar de ultieme wens bleef natuurlijk die eigen locatie, volledig uitgerust met alle voorzieningen, waar ik als professional ongestoord 1 op 1 met mijn cliënten aan de slag kon. Een plek waar body en mind samenkomen om zo maximale resultaten neer te zetten met mijn cliënten. 

De Sportspecifiq Next Level Performance Studio die er nu staat is de realisatie van deze ultieme droom waar ik al jaren mee speelde in mijn hoofd! De samenwerking met Jos was precies wat ik nodig had om dit waar te maken; samen zijn we werkelijk een dreamteam!