Sportspecifiqstudio
Een droom die uitkomt.
Sportspecifiqstudio
Een droom die uitkomt.

Sportspecifiq Studio

Samen een droom waarmaken, dat is ons hoofddoel. Een gym waar iedereen kan werken aan zijn of haar dromen, ongeacht niveau of ervaring, in een prettige omgeving, voorzien van de beste faciliteiten.

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een gym waar ze zich echt thuis voelen en waar ze niet opgaan in de grote massa. Een gym zonder lange wachtrijen, waar ze het gevoel krijgen een persoon te zijn in plaats van een nummer in een bestand van vaak duizenden leden.

In de praktijk is het echter moeilijk om een gym te vinden die hierop aansluit; veelal hebben kleinere fitnessclubs een zeer beperkt aanbod qua apparatuur of er worden torenhoge abonnementskosten gevraagd. Hier willen wij verandering in brengen: een gym met de beste apparatuur voor zelfs de  meest (ver)gevorderde sporter tegen een eerlijk tarief.

Je kunt bij ons terecht om zelfstandig te trainen, maar ook voor personal training, voedingsadvies en 24/7 digitale coaching. Je betaalt natuurlijk alleen voor wat je werkelijk gebruikt.

Onze samenwerking is een unieke combinatie; door de kennis en ervaring op het gebied van Management en Finance van Jos en de vakinhoudelijke kennis van Inspanningsfysiologie en Personal Training van Stephan. Hierdoor staat kwaliteit op alle vlakken binnen onze organisatie en studio centraal.

We hebben een concept gerealiseerd waar wij als team volledig achter staan en waarmee we iedere sporter een springplank willen bieden om zijn of haar lichaam en gezondheid naar ‘the next level’ te tillen. Noem het idealistisch, maar wij zijn er trots op!

Jos en Stephan

Sportspecifiq Dream Team

Onze studio wordt aangeboden door ons team van experts.

Stephan Laschet
Eigenaar / Coach

Stephan Laschet

Over mij
Jos Lindelauf
Eigenaar / Business Advice

Jos Lindelauf

Over mij